2023-10-16

Dr. Öğr. Üyesi Şeref Kocaman Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Akademik Kurul Toplantısına Katıldı



 

 

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü öğretim elemanları ve bölüm kalite öğrenci temsilcisi, 26 Eylül 2023 tarihinde çevrimiçi bir akademik kurul toplantısı düzenledi. Toplantıya, fakültemizden Dr. Öğr. Üyesi Şeref Kocaman da katıldı. Toplantı, bölümün SWOT analizi çerçevesinde gerçekleştirilen iyileştirmeler ve ders planındaki seçmeli dersler hakkında görüş ve önerilerin paylaşıldığı bir platform olarak hizmet etti.

Dr. Öğr. Üyesi Şeref Kocaman, staj süreleri hakkında, grafik tasarımcıların uzmanlaşmalarının gerekliliği, teknolojinin hızla gelişmesi nedeniyle yeni derslerin eklenmesi, bağımsız çalışma imkanlarının gözden geçirilmesi, mesleki etik kurallar, saha deneyimi ve uygulama alanlarının önemi, grafik tasarımın teknik yönleri, ayrıca üniversite tesislerinin geliştirilmesi konularında önerilerde bulundu. Toplantı, gelecek dönemde birlikte düzenlenebilecek bilimsel ve sanatsal etkinlik önerilerinin de tartışıldığı bir şekilde sona erdi.